Affinity Transport Solutions – Va ajutam de-a lungul calatoriei dumneavoastra

ATS_about-us-page
Affinity Transport Solutions face parte din Delamode Group si este specializata in oferirea unei game complete de servicii care sprijina nevoile de afaceri ale companiilor de transport, in intreaga Europa.

Misiunea noastra consta in oferirea unei singure solutii afacerii dvs, care nu numai ca furnizeaza o gama extinsa de servicii de calitate, dar si un portofoliu de oferte personalizate menite sa depaseasca provocarile zilnice cu care se confrunta companiile de transport.

Oferta noastra vasta de produse a fost dezvoltata pentru a include atat furnizarea cardurilor de combustibil DKV, asistenta rutiera de urgenta, rezervari traversari feribot, servicii de gestionare a debitelor si solutii GPS, cat si furnizarea de consumabile pentru vehicule si echipamente (uleiuri, lubrifianti, baterii si anvelope)

Ca partener pe termen lung al DKV Euro Service, suntem mandri ca putem oferi serviciile liderului european pe piata cardurilor fara numerar, cardul DKV, companiilor de transport din Romania, Serbia, Muntenegru, Moldova si din Tarile Baltice.

Intelegem, de asemenea, obstacolele cu care se confrunta mediile de afaceri atunci cand aplica pentru creditare, de aceea am adaugat in portofoliul nostru un produs nou, Affinity Lite, cunoscut ca un pachet DKV personalizat, ce a fost conceput in mod special pentru a veni in ajutorul companiilor mici si a celor nou-infiintate, cu scopul depasirii dificultatilor legate de rating-ul scazut pentru obtinerea unui credit.

SERVICII


VALORILE NOASTRE

Declaratia noastra de misiune

“Furnizam solutii flexibile si personalizate, ce aduc plus-valoare industriei de transport. Am realizat acest lucru prin relatiile dinamice, de lunga durata, sustinute printr-un serviciu excelent si inovator, prin grija de prima clasa in relatiile cu clientii si un angajament responsabil pentru mediul inconjurator.”

Valorile companiei

  • Parteneriat de lunga durata
  • Determinare
  • Integritate
  • Inovatie
  • Responsabilitate