DKV implementează serviciul de procesare a datelor din factura electronica

Modul de calcul ZUGFeRD este conceput pentru a evita inregistraile incorecte, pentru a salva timp si a accelera procesarea ulterioară.

Modul de calcul ZUGFeRD este conceput pentru a evita inregistraile incorecte, pentru a salva timp si a accelera procesarea ulterioară.

ZUGFeRD_final

Clienții DKV au acum posibilitatea de a procesa automat factura electronica DKV, in propriul sistem contabil. In acest sens, un registru de date in format .xml va fi adaugat la factura in format .pdf, fara a afecta formatul original .pdf al facturii. Astfel, se evita eventualele erori la transferul automat al datelor facturii, economisindu-se timp prin procesare rapida. Noul mod de calcul, denumit ZUGFeRD (Central User Guide of the Forum elektronische Rechnung Deutschland) consta intr-o reprezentare vizuala a facturii (.pdf) si a informațiilor continute, ca un set de date structurat și evaluabil automat (.xml). “Multi furnizori de software de contabilitate și ERP utilizeaza deja ZUGFeRD, asadar clientii nostri pot trece imediat la procesarea automata a datelor.” a declarat Dr. Werner Grünewald, Director General si Responsabil Financiar al DKV Euro Service. “Conversia facturii la noul format se face în mod automat, neimplicand nici o actiune ulterioara din partea clientilor. Daca noul format nu este inca utilizat, procesarea facturilor se poate continua, ca si pana acum, in formatul obisnuit.”