Affinity Transport Solutions – Pomažemo Vam tokom Vašeg putovanja

ATS_about-us-page

Affinity Transport Solutions čini deo Delamode Grupe i specijalizovana je za pružanje širokog spektra usluga koje pružaju podršku u poslovanju transportnim kompanijama širom Evrope.

Naša filozofija je da obezbedimo preduzećima sve usluge na jednom mestu koje ne samo da pružaju širok spektar kvalitetnih usluga već i portfolio prilagođene ponude da prevaziđu sve svakodnevne izazove sa kojima se suočavaju transportne kompanije.

Naša ogromna razvijena ponuda proizvoda uključuje snabdevanje DKV karticama, hitnu pomoć na putu, usluge rezervacije trajekta, pružanje usluga upravljanja dugom i GPS rešenja, kao I snabdevanje vozilima i opremom potrošnog materijala (ulja, lubrikanti, baterije i gume).

Kao dugoročni partneri DKV Euro Service-a sa zadovoljstvom objavljujemo da smo u mogućnosti da ponudimo usluge DKV kartica, vodeće Evropske bezgotovinske kartice transportnim kompanijama u Rumuniji, Srbiji, Makedoniji, Moldaviji i Baltiku.

Mi takođe razumemo prepreke sa kojima se preduzeća susreću prilikom podnošenja zahteva za kredit I ovim smo u našu ponudu dodali proizvod poznat kao Affinity Lite. Affinity Lite čini deo paketa DKV kartica koji je dizajniran da posebno pomogne malim i tek osnovanim preduzećima da prebrode teškoće kreditnog apliciranja.

USLUGE


Naše vrednosti

Misija

“Mi dostavljamo fleksibilna i prilagođena rešenja koja dodaju vrednost transportnoj industriji. Mi nastojimo da se to postigne kroz dugoročne proaktivne odnose, uz podršku izvrsnosti inovativnih usluga, prve klase zaštite potrošača i posvećenost okolini.”

Vrednosti kompanije

  • Dugoročna saradnja
  • Pro-aktivnost
  • Integritet
  • Inovativnost
  • Odgovornost