Pomaže klijentima da razviju i poboljšaju svoje poslovanje

ATS_debt-management-services

U saradnji sa Ares Credit menadžmentom, Affinity nudi specilaliovanu ekspertizu u naplati potraživanja dugovanja, pomažući da se poboljša kvalitet života klijenata.

Ekspretiza

Predstavnici Ares naplate dugovanja su profesionalni komercijalni radnici koji se bave naplatom dugovanja i prošli su kroz najviši nivo obuke naplate i upravljanja računom. Oni razumeju konfrontaciju klijenata u poslovanju kao I takvi znaju kako da se ponasanju u svakom trenutku. Oni takođe stalno procenjuju sposobnost svakog dužnika kako može da plati,obezbedi i dogovara realan plan otplate dugovanja.

Zašto je nama potrebna menadžment kompanija koja se bavi naplatom potraživanja?

U ekonomskoj krizi rizik od klijenata koji ne plaćaju se stalno povećava. Najbolji način da se izbegne tema ne plaćanja jeste ili da se ne nudi nikakav kredit, što nije praktično u poslovnom smislu ili da budete sigurni da kontaktirate klijente često i na vreme. Međutim, za većinu malih i srednjih preduzeća, pritiskanje Vasih klijenata za uplate koje nisu izvršili je posao I ne dodaje nikakvu vrednost Vašem poslovanju-jer to je jednostavno pokušaj plaćanja za posao koji je već odrađen.

Imajući ovo u vidu, mnoge kompanije se okreću na efikasniji način prikupljanja duga, koji će zatim vlasnicima omogućiti da preduzeća i dalje razvijaju svoje poslovanje i dodaju im pravu vrednost. Ovaj proces će takođe pomoći novčanim troškovima i time se smanjuje rizik od ne plaćanja klijenata.