Добродојдовте во Affinity Transport Solutions

Едно решение за сите потреби при транспорт!

Affinity Transport Solutions нуди ефикасни услуги во транспортот- специјализирани за набавка на ДКВ картички, помош на пат за возила и опрема, резервирање на траект, ГПС решенија, набавка на потрошен материјал за возила и услуги за наплата на долгови.

Нашата филозофија е да им помогнеме на транспортните компании, нудејќи ги сите услуги на едно место, ова не подразбира само широк спектар на услуги и грижа за корисници, туку услуги прилагодени на клиентот кои допринесуваат за индустријата за транспорт.

Ви помагаме при вашето патување

прочитај повеќе

Euro-box_MK

DKV BOX EUROPE револуција во фактурирање на Европската патарина

Со DKV BOX EUROPE, вам ви треба само еден апарат за сите патувања низ Европа. Сите ваши трансакции за патарина ќе бидат прикажани на една интегрирана DKV фактура.

прочитај повеќе