VENIM IN AJUTORUL CLIENTILOR IN DEZVOLTAREA SI EXTINDEREA AFACERII LOR

ATS_debt-management-services

In colaborare cu Ares Credit Management, Affinity Transport Solutions ofera consultanta de specialitate in colectarea debitelor scadente, ajutand la imbunatatirea modului de lucru al clientilor nostri.

Experienta

Personalul Ares Debt Collection este format din angajati profesionisti in colectarea debitelor comerciale, care au beneficiat de cel mai inalt nivel de pregatire, aprofundat in colectarea debitelor si gestionarea expunerii si inteleg ce impact au asupra afacerii problemele cu care se confrunta clientii, ca atare sunt pregatiti sa actioneze intr-o maniera comerciala in orice moment.

De asemenea, acestia evalueaza continuu capacitatea de plata a fiecarui debitor si se asigura ca un plan realistic de plati este agreat si mentinut.

De ce am nevoie de o companie specializata in gestionarea debitelor?

Intr-o perioada de criza economica, riscul de a nu colecta debitele de la client creste semnificativ. Cea mai buna metoda de a evita problemele generate de lipsa incasarilor este , fie sa nu acordati credit , ceea ce nu este practic din punct de vedere al afacerii, fie va asigurati ca veti mentine permanent legatura cu clientii.

Cu toate acestea, pentru multe companii mici, urmarirea clientilor pentru intarzierea efectuarii platilor este o corvoada si nu adauga nici o valoare afacerii, deoarece aceasta este o incercare de a fi platit pentru un serviciu deja prestat.

Avand in vedere toate acestea, multe companii se indreapta catre o abordare mai eficienta si de efect in colectarea debitelor, ceea ce va permite dezvoltarea continua a afacerii, confirmand adevarata valoare.

Acest proces va ajuta, de asemenea, fluxul de numerar, va reduce riscul de a nu incasa deloc si poate fi atins prin externalizarea serviciului de colectare a debitelor catre o companie consacrata profesional in colectarea debitelor comerciale.