REDUCEREA COSTURILOR SI CRESTEREA PRODUCTIVITATII PARCULUI DVS AUTO

ATS_gps-solutions-service-page
Solutiile de monitorizare GPS oferite de Affinity Transport Solutions va ofera posibilitatea sa monitorizati activitatea zilnica a pacului auto avand la dispozitie acces rapid si usor asupra locatiei si performantei fiecarui vehicul – generand o mai mare eficienta in gestionarea afacerii.

Beneficiile monitorizarii flotei cu TrackGPS

  • Control activ asupra parcului auto, prin monitorizarea in timp real a acivitatii intregii flote
  • Reduceri semnificative a costurilor cu carburanti, prin depistarea si inlaturarea furtului de combustibil si consumul acestuia in scopuri personale.
  • Extinderea duratei de folosinta si reducerea uzurii parcului auto, ca rezultat al eliminarii cazurilor de viteza excesiva
  • Reducerea costurilor operationale ale parcului auto ( cu 15-25 % ), prin eliminarea timpilor de nefunctionare, alocarea eficienta a camioanelor pe traseu si reducerea cheltuielilor cu piesele de schimb si reparatiile, printr-o utilizare rationala a flotei.

NOU: Utilizarea TrackGPS pentru plata taxei de drum in Ungaria

Va putem furniza dispozitivul eTollTRK, ce poate fi integrat in platforma www.HU-GO.hu, la un pret competitiv, ce include instalarea si abonamentul pentru 24 luni.

Beneficiile utilizarii eTollTRK, pentru plata taxei de drum in Ungaria:

  • plata fara numerar cu ajutorul cardul DKV (in sistem pre-pay puteti incarca dispozitivul cu o suma pe care o considerati suficienta), obtinand astfel si perioada de creditare
  • economisiti timp, evitand stationarea in Ungaria pentru achizitionarea tichetului de drum pe curse predefinite;
  • puteti sa modificati cu usurinta traseul de drum in Ungaria, evitand riscul de a tranzita Ungaria fara a achita taxa de drum pe anumite portiuni de drum (ca in cazul achitarii tichetului de drum pe baza unui traseu predefinit)